Jak se nám vydařila módní přehlídka? Pojďte se podívat.

30. dubna 2017

Dne 27. dubna 2017 jsme zorganizovali ve spolupráci s Česko - Slovenskou MISS a Valašským muzeem v přírodě Rožnov pod Radhoštěm benefiční módní přehlídku s Veronikou Maléřovou. Vše se odehrálo v neopakovatelné atmosféře Janíkovy stodoly.

Módní přehlídku zahájilo vystoupení souboru bicích nástrojů Drumatix ze Základní umělecké školy Alfréda Radoka ve Valašském Meziříčí pod vedením pana učitele Milana Kratochvíla. Při samotné módní přehlídce představily své kolekce sociální podnik Secondhelp, Sophia Bohemia s.r.o., Svatební salon Hanell a Martina Matochová. Velkou radost nám udělalo, že naše pozvání přijala Česko - Slovenská Miss 2015 Veronika Maléřová a sportovní moderátor TV Nova Martin Čermák, který diváky provázel celým večerem. Mezi jednotlivými kolekcemi firem vystoupila také špičková taneční skupina Heart2Beat.

Děkujeme především všem modelkám, modelům, tanečníkům a hudebníkům, kteří vystupovali bez nároku na honorář. Děkujeme také fotografům, spolupracujícím organizacím, sponzorům a hostům.

Díky Vám všem činil výtěžek benefiční módní přehlídky 72.060 Kč! Tyto finance využijeme na 3. etapu renkonstrukce budovy na Vrbenské ulici, kde se věnujeme práci s lidmi se zdravotním postižením.

18236460_1493133907426255_1665987606_o 18290166_1495259867213659_631122034_o DSC_5639 DSC_4870 DSC_4896 DSC_4963 ALI_2739

18297123_1495259897213656_766572181_o ALI_2628

Diakonie v číslech