Práce jako součást života

10. května 2018

Co pro vás znamená práce? Možnost postarat se o sebe a svou rodinu. Pocit, že dělám něco pro společnost. Přátele a nové dovednosti.

Chceme, aby nemoc nebo postižení nebyly pro lidi se zdravotním znevýhodněním překážkou pracovat. Aby mohl každý podle svých možností chodit do práce. Proto v Diakonii ve Valašském Meziříčí zaměstnáváme 40 lidí s různými druhy postižení. V obchodech SECONDHELP si od nich můžete koupit oblečení a doplňky světových značek z druhé ruky. Nabízíme také úklidové a malířské služby.

Práce jako součást života
10. května 2018 - Práce jako součást života

Už brzy se v Kopřivnici otevře třetí obchod SECONDHELP, kde může získat práci dalších 6 lidí. Prostory i zájemce o práci už máme, abychom ale mohli otevřít, potřebujeme pořídit vybavení a prodejnu vymalovat. Na to nám schází 30.000 Kč. Pomůžete nám?

Těšíme se, že vás v novém obchodě potkáme. Za vaši pomoc totiž můžete dostat poukázku na nákup v prodejnách SECONDHELP a další zajímavé odměny:

• za 300 Kč: osobní poděkování ředitelky střediska
  • za 500 Kč: módní doplněk z prodejny Secondhelp
  • za 1000 Kč: poukázku na nákup v prodejnách Secondhelpu
  • za 2000 Kč: poukázku na nákup v prodejnách Secondhelpu + módní doplněk

Pomozte nám vybavit prodejnu Secondhelpu, kde budou moci uplatnit své dovednosti lidé se zdravotním postižením. Více info a snadné darování ZDE

Diakonie v číslech

V loňském roce jsme pomohli 0 lidem