základní údaje a organizační struktura

Diakonie ČCE - středisko ve valašském Meziříčí je právnickou osobou a jejím zřizovatelem je Diakonie Českobratrské církve evangelické  – účelové zařízení Českobratrské církve evangelické, Jungmannova 22/9, 110 00 Praha  1  – Nové Město, založené za účelem poskytování sociálních služeb, vzdělávání, poskytování zdravotní péče a  dalších obecně prospěšných služeb.

• Sídlo organizace: Žerotínova 319/21, 757 01 Valašské Meziříčí
  • E-mail: stredisko@diakonievm.cz
  • IČO: 47863561
  • IČZ:  94431000
  • Bankovní spojení: Česká spořitelna, č. ú. 1855020319/0800
  • Území působnosti: Valašské Meziříčí a jeho městské části - Podlesí, Bynina, Hrachovec, Juřinka,  dále pak Krhová, Poličná, Malá Lhota, Velká Lhota, Střítež nad Bečvou, Zašová, Jarcová, Branky na Moravě, Choryně, Lhota  u Choryně, Příluky, Lešná, Mštěnovice, Vysoká, Jasenice, Perná, Lhotka nad Bečvou, Komárovice, Podolí, Loučka, Kunovice, Kelč, Kladeruby, Němetice, Police, Mikulůvka, Oznice, Bystřička, Rožnov pod Radhoštěm, Horní Bečva, Dolní Bečva, Prostřední Bečva, Hutisko – Solanec, Valašská Bystřice, Vidče, Vigantice, Zubří.
  • Správní orgány Diakonie ČCE - střediska ve Valašském Meziříčí
  • Organizační struktura