Hlasujte s námi!

Nakupujete pravidelně v Tescu ve Valašském Meziříčí nebo v Zubří? Ve dnech od 20.1.2020 do 16.2.2020 můžete na těchto prodejnách podpořit náš projekt "Vytvoření optimálních podmínek pro zajištění kvalitní péče" pro klienty Domova se zvláštním režimem.

Hlasujte s námi!

"Vy rozhodujete, my pomáháme", to je název programu Nadačního fondu TESCO, který je zaměřen na podporu lokálních neziskových a příspěvkových organizací. Zákazníci mají možnost zvolit si jeden ze tří projektů, které podporují společenský život ve svém okolí. Diakonie Valašské Meziříčí postoupila do finálního kola s projektem "Vytvoření optimálních podmínek pro zajištění kvalitní péče".

Vítězný projekt bude podpořen grantem 30.000 Kč, které využijeme na nákup speciálních antidekubitních matrací pro klienty Domova se zvláštním režimem. Klienti domova tráví v důsledku své nemoci většinu času na lůžku, proto jsou poslete vybaveny speciálními matracemi, díky kterým lze efektivně předcházet vzniku proleženin.

Podpořit nás můžete následujícím způsobem:

1. Nakupujte v termínu od 20.1.2020 do 18.2.2020 v TESCU ve Valašském Meziříčí nebo v Zubří.
  2. Za nákup obdržíte žeton.
  3. Získaný žeton vhodíte do hlasovacího boxu, který je označen našim projektem. Hlasovací box je umístěn u vstupu do prodejny.
  4. Prosíme, informujte o našem projektu své rodiny a známé a vyzvěte je k hlasování.

Pokud tak učiníte, pomůžete nám získat od Tesco Stores ČR a.s. a Nadačního fondu Tesco částku 30.000 Kč.

Hlasovat můžete opakovaně, při každém nákupu v Tescu.

DĚKUJEME Vám, že nám pomáháte!

Tesco        Nadace Tesco