Jacobs Douwe Egberts pomáhá v CITADELE

17. května 2019

Společnost JACOBS DOUWE EGBERTS OPS CZ s.r.o., provozovna Valašské Meziříčí, která navázala na tradici balírny a pražírny kávy Arnošta Dadáka, podporuje Diakonii ČCE - hospic CITADELA prakticky od začátku fungování hospice do dnešních dnů. A to nejen finančně na vybraný projekt, ale také prací - firemním dobrovolnictvím.

JACOBS DOUWE EGBERTS POMÁHÁ V CITADELE
17. května 2019 - Jacobs Douwe Egberts pomáhá v CITADELE

Zaměstnanci společně s vedením společnosti přichází do CITADELY v rámci firemního OUTDOOR DAY, aby vypomohli s údržbou zahrady a aby se trávili čas s klienty. Takovýto den strávili zaměstnanci „balíren“ v CITADELE v pátek 17. května. Celkem tak věnovalo CITADELE svůj pracovní den 40 zaměstnanců: pleti, stříhali, naváželi mulčovací kůru, přesazovali květiny. Část z nich šla s klienty domova se zvláštním režimem na procházku městem.

Dopoledne věnují nám a odpoledne si užívají svůj program, využívají k tomu prostory hospice. V letošním roce cvičili v hospicové zahradě tai-či.

Všem z JACOBSU, vedení i zaměstnancům patří za jejich pomoc, která jde opravdu vidět, velké díky.