Lucie Salamonová získala cenu v anketě Pracovník roku v sociálních službách

23. září 2022

Ve středu 21. září 2022 se stala Baťova vila ve Zlíně svědkem již 13. ročníku ocenění vítězných pracovníků v anketě Pracovník v sociálních službách Zlínského kraje pro rok 2022. Do Baťovy vily jim přišli osobně vzdát hold představitelé Zlínského kraje. Mezi nominovanými pracovníky, které Zlínský kraj oceňuje za dlouholetý významný přínos v oblasti sociálních služeb, byla i naše kolegyně Lucie Salamonová.

Lucie Salamonová získala cenu v anketě Pracovník roku v sociálních
23. září 2022 - Lucie Salamonová získala cenu v anketě Pracovník roku v sociálních službách

Máme velikou radost, že jednou z oceněných pracovnic ankety Pracovníka roku v sociálních službách se stala také naše kolegyně Lucie Salamonová.

Lucie v Diakonii pečuje o klienty osobní asistence a terénní odlehčovací služby již 13 let. Ke klientům přistupuje s velkou úctou a citlivostí, vždy s ohledem na jejich důstojnost a jedinečnost; výjimečnou schopnost prokazuje při doprovázení nemocných v závěru jejich života. Svou dobrou praxi předává ostatním pracovníkům přímé péče, umí pružně reagovat na změny, které práce v terénních službách obnáší.

V Diakonii si velice vážíme toho, s jakou láskou, péčí a trpělivostí Lucie o klienty pečuje.

K získání ocenění Lucii gratulujeme!