"Pracovat s handicapem" na TV Noe v pořadu Kulatý stůl

23. listopadu 2018

Pro ty z vás, kdo jste nestihli reportáž TV Noe, pořadu Kulatý stůl přikládáme odkaz ke shlédnutí zde. Za naší Diakonii mluvila ředitelka Mgr. Zdislava Odstrčilová na téma: "Pracovat s hendikepem."

"Pracovat s hendikepem" na TV Noe v pořadu Kulatý stůl
23. listopadu 2018 - "Pracovat s handicapem" na TV Noe v pořadu Kulatý stůl

Hosty a partnery v diskuzi o tom, jak se pracuje s handicapem, vlastním nebo cizím, jsou Mgr. Martin Fojtíček s dlouholetou zkušeností v podpoře osob s psychiatrickou diagnózou nejen v nástupu do pracovního procesu, Mgr. Zdislava Odstrčilová, ředitelka Diakonie Valašské Meziříčí, kde poskytují širší spektrum zaměstnání, nejnověji třeba v hřejivém provozu pralinkárny, a Edita Arabaszová z firmy Filipa, kde bylo vytvořeno několik pracovních pozic pro osoby s handicapem v továrním provozu. Hovoří o výlučnostech takových pracovních systémů, i o tom, jak se možnosti v této oblasti vyvíjejí, nebo co se díky své práci dozvěděli hosté naopak sami o sobě. I vaše otázky bude pokládat Marie Hodinářová. Zdroj: Televize Noe

Diakonie v číslech