Zveme na přednášku "Jak komunikovat s lidmi s demencí"

17. října 2022

Komunikace s lidmi s diagnózou demence přináší řadu komplikovaných situací. Návod, jak si komunikaci s lidmi demencí ulehčit, nastíní Mgr. Veronika Ziobroňová na přednášce „Jak komunikovat s lidmi s demencí“, která se uskuteční v úterý 8. 11. 2022 v 17:00 hodin v kavárně Tucan ve Valašském Meziříčí.

Zveme na přednášku "Jak komunikovat s lidmi s demencí"
17. října 2022 - Zveme na přednášku "Jak komunikovat s lidmi s demencí"

Na přednášce se posluchači dozví, jak předejít komplikovaným situacím v péči o člověka s demencí způsobenými "jen" špatnou komunikaci a co je například vhodné říkat a co ne.

Přednášku pořádá Poradna pro pečující Diakonie Valašské Meziříčí. Je určena laickým pečujícím, kteří pečují o blízkého člověka s demencí, ale také široké veřejnosti, která se o danou problematiku zajímá.

Přednáška je součástí pravidelných setkávání svépomocných skupin pečujících, které se konají vždy první úterý v měsíci od 17:00 hodin v prostorách Denního stacionáře Dobromysl (Žerotínova 319/21, Valašské Meziříčí). Tato setkávání pomáhají zvládat péči o blízkého a dodávají naději, že v tom pečující není sám. Pro více informací se můžete obracet na pracovnice poradny na tel. čísle 730 190 733, e-mailem na adrese _hEkU.56LTqsR9ef4.IwO1p nebo osobně na adrese Diakonie Valašské Meziříčí, Žerotínova 319/21, Valašské Meziříčí. Více informací získáte ZDE

Jak komunikovat s lidmi s demencí