Nevzdáme to. Pomozte chránit před nákazou COVID-19

I v době koronavirové krize sestřičky i pečovatelky denně pečují o potřebné. V domácnostech i v pobytových službách. Aby chránili sebe i všechny, o které se starají, potřebují více než kdy jindy ochranné pomůcky. Jejich spotřeba je oproti běžným dnům více než trojnásobná a cena těchto pomůcek mnohem vyšší, některé vybavení chybí úplně. Pomozte nám ochránit lidi, kteří se starají o ty nejohroženější. Přispějte nám na nákup jednorázových roušek, respirátorů, desinfekčních prostředků, jednorázových rukavic, ochranných obleků a čepic, ochranných štítů atd. Děkujeme.

Dar pro projekt Nevzdáme to. Pomozte chránit před nákazou COVID-19
(například „babička“, „milý kolega František“ nebo název Vaší firmy apod.)
(pro správný tvar slovesa na certifikátu)

Vaše údaje jsou v bezpěčí. Jak je zpracováváme najdete na ZDE.

osmmínussedm=

Obrázková galerie

Další informace

Pokud výše zmíněné věci máte, můžete nám je také darovat. Můžete nám také darovat notebook nebo tablet, abychom mohli umožnit v době zákazu návštěv alespoň on-line kontakt našich klientů s jejich blízkými. Můžete nám pro klienty i personál darovat ovoce, vitamíny, kávu a třeba i nějakou čokoládovou energii. Můžete nás potěšit milou zprávou. Kontaktujte nás na e-mailu www.darci@diakonievm.cz, tel. 739 244 810.

Děkujeme za Vaši podporu.

Pomozte chránit před nákazou COVID-19