PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH

Diakonie Valašské Meziříčí hledá vhodné uchazeče na pozici pracovník v sociálních službách pro pečovatelskou službu ve Valašském Meziříčí. Pečovatelská služba pomáhá seniorům a lidem se zdravotním postižením, aby mohli žít ve svém domácím prostředí.

Náplň práce:

• pomoc klientům při oblékání, osobní hygieně, při pohybu;
  • zajištění jídla nebo pomoc při jeho přípravě a podání;
  • úklid, nákupy, praní, žehlení apod.

Předpokládaný termín nástupu: dle dohody.

Požadujeme:

• odbornou způsobilost – vzdělání v sociálním nebo zdravotním oboru (v souladu se
    zák. č. 108/2006 Sb.), nebo základní či střední vzdělání + absolvování rekvalifikačního kurzu pracovník v sociálních službách;
  • zdravotní způsobilost – s ohledem na charakteristiku práce (manipulace s klienty); psychickou odolnost;
  • trestní bezúhonnost;
  • základy práce na PC;
  • respekt ke křesťanským hodnotám, aktivní přístup k práci, spolehlivost, trpělivost, komunikativnost, schopnost pracovat v týmu i samostatně;
  • ŘP skupiny B – aktivní řidič.

Výhodou:

• praxe v oboru;
  • zkušenost s poskytováním služeb pro seniory a osoby se zdravotním postižením.

Nabízíme:

• smlouvu na dobu určitou – s možností prodloužení;
  • plný pracovní úvazek;
  • odpovídající mzdové ohodnocení + zákonné příplatky, po zkušební době navýšení osobního příplatku;
  • supervizní podporu;
  • více při osobním pohovoru.

Vybraní zájemci budou pozváni na osobní pohovor.

Zájemce prosíme o zaslání motivačního dopisu a životopisu na email orsagova@diakonievm.cz nebo na adresu Diakonie Valašské Meziříčí, Žerotínova 1421, 757 01 Valašské Meziříčí do 29.8.2021. Další informace vám podá paní Orságová na telefonu 571 629 084, 739 243 896 nebo na e-mailu orsagova@diakonievm.cz.

Pomoc má mnoho tváří… Stanete se jednou z nich?