Náš první on-line benefiční koncert se vydařil

30. listopadu 2020

V Diakonii Valašské Meziříčí pořádáme každý rok tradiční benefiční koncerty na podporu činnosti našich služeb pro seniory, osoby s hendikepem a nemocné v závěru života. Letošní rok se však nese v duchu boje s pandemii onemocnění COVID-19 a nastavená epidemiologická opatření nám tyto benefiční akce neumožňuje realizovat.

Benefiční koncert Víra zůstává
30. listopadu 2020 - Náš první on-line benefiční koncert se vydařil

Navzdory těmto opatřením uspořádal na podporu naší organizace Farní sbor ČCE Valašské Meziříčí benefiční koncert, který byl přenášený netradičně on-line.

Koncert s mladým evangelickým písničkářem Alešem Zapletalem „Víra zůstává“, se uskutečnil v neděli 15. listopadu v 18 hodina a byl vysílán on-line na YouTube kanálu Sboru evangelické církve Valašské Meziříčí, kde si můžete vystoupení pustit ze záznamu.

Hudebník Aleš Zapletal, který se ve svých písních vyrovnává s různými životními změnami, svým vystoupením vyjádřil i podporu všem zaměstnancům naší organizace: „Rád bych tímto vystoupením vyjádřil svou vděčnost za službu všem pracovníkům Diakonie Valašské Meziříčí. Velice si vážím Vašeho nasazení, obětavosti, odvahy, trpělivosti a vytrvalosti ve Vaši práci, která je v současné době o to více náročnější.“

V průběhu koncertu mohli posluchači zaslat dobrovolně příspěvek v jakékoliv výši na podporu činnosti Diakonie Valašské Meziříčí. Výtěžek koncertu činil 7.639 korun.

Děkujeme mladému umělci Alešovi Zapletalovi za jeho vystoupení, Farnímu sboru ČCE Valašské Meziříčí za zorganizování a technickou podporu koncertu a všem posluchačům a dárcům za finanční podporu naší organizace.