jednorázový finanční dar

Diakonie Valašské Meziříčí pomáhá seniorům, lidem s hendikepy, pečujícím a nemocným v závěru života prostřednictvím uceleného komplexu zdravotních a sociálních služeb. Váš dar podpoří pomoc potřebným. Finanční prostředky použijeme na obnovu vybavení a zajištění projektů, které obohatí život našim klientům, zkvalitní péči o ně, usnadní práci pečujícímu personálu. S Vaším přispěním můžeme neustále rozvíjet a zlepšovat naši činnost. Děkujeme, že nás podporujete.

Jak můžete přispět:

• rychle a jednoduše online platbou nebo převodem z účtu na náš transparentní účet vedený u Komerční banky, č. účtu: 115-2766120267/0100, na kterém se snadno přesvědčíte, zda vaše platba proběhla v pořádku,
  • platbou v hotovosti v našem sídle v hospici CITADELA na adrese Žerotínova 1421, Valašské Meziříčí.

Vám, kteří jste nás podpořili, rádi vystavíme potvrzení o daru nebo s Vámi sepíšeme darovací smlouvu, které slouží jako doklad pro odpočet ze základu daně fyzických i právnických osob. Pro tento účel vyplňte prosím potřebné údaje

V případě dotazů nás prosím kontaktujte na e-mailu Z8EmZYUSZbnu5.~_cfkmb nebo na telefonním čísle 739 244 810.

Děkujeme za Vaši přízeň a podporu, děkujeme, že nám pomáháte.